Vecka 9

Posted in Entreprenörskap
on 2018/02/27

 

Hejsan svejsan!

Här har det varit dött nu en hel massa dagar och så vill vi ju inte ha det. Jag har gått igenom en smärre identitetskris (betoning på smärre) och velat kring vilken plattform jag ska använda för mitt bloggande. Nu har vi ett beslut, vänner! IdaSchultz.se blir det och trots att jag inte är 100% nöjd med utseendet än så får det gå. Det är viktigare att skriva än att skriva perfekt. Så det så.

En himla massa saker har jag hunnit med och jag tycker att veckan vi är i nu, veckan nio, ger en ganska bra bilder över vad som pågår i mitt liv just nu. Här kommer vecka nio i form av ett helt vanligt veckoschema!

Måndag: Jobb på förskolan och därefter en tripp till Laholm med farmor för att köpa tyg och fika, såklart!

Tisdag: Entreprenörskapskolan #2 efter jobbet och wow vad inspirerande det är att bolla företagande och pitchande och drömmar och visioner med andra drivna människor. Idag körde jag min säljpitch och fick supervettig feedback från kursledaren. Magiskt.

Onsdag: Första mötet med Örkelljungas Ungdomsråd, styrelsen ska spikas och ett upplägg börja planeras. Ungdomsrådet kommer att finnas till för att bolla idéer och tankar med politikerna i Örkelljunga.

Torsdag: Göteborg och kick-off med Förebildsprogrammet, en ledarskapsutbildning i Göteborg. Så himla spännande!

Fredag, Lördag, Söndag: Stockholm med mitt hjärta. Jag och Johan åker upp på fredag eftermiddag, går på museum & musikal på lördagen och åker hem igen på söndag. 

Utöver det har jag ett större mål för veckan och det är att skriva färdigt en föreläsning på 2 timmar till Landskronas Simsällskap. Så himla kul med min första föreläsning! Jag har en bra magkänsla och det känns riktigt spännande.

Något jag har funderat över på sista tiden är rutiner. Över vilka rutiner jag har och över vilka rutiner som jag skulle vilja ha. Morgonrutin och kvällsrutin. Vad mår jag bäst av? Vad kan jag lägga till? Som att scrolla på mobilen när jag vaknar och när jag lägger mig, att slarva med mellis och kvällsmat, som att tänka tacksamma tankar och skriva dagbok. Vilka rutiner har du idag och vilka skulle du önska att du hade? Jag önskar mera läsning i mina rutiner så därför ska jag nu fälla ner locket och säga godnatt. Godnatt!

Leave a Reply

You may also like