Att våga tänka om för attt förbättra.

Posted in Entreprenörskap
on 2019/01/16
Att våga tänka om
Foto: https://www.elingrafphotography.se/

Två veckor gav jag mig själv för att få mitt projekt att lyfta. De senaste dagarna har jag suttit med en känsla av att jag kanske har gett mig själv en för snäv deadline. Detta projektet är något som jag brinner för. Det är något som jag vill ska bli så lyckat det bara går. Nu har jag bestämt mig för att våga tänka om. 

Hur planerar du för din framgång?

När jag satt i ett samtal med en av coacherna inför eventet lyfte jag denna känslan och hennes respons var: How do you set yourself up for success? Denna frågan var så himla klockren och satte verkligen fingret på det jag känner.  Detta upplägget ger mig inte det rätta resurserna för att detta ska bli så bra som jag vill. 

Att våga tänka om

Därför har jag beslutat att skjuta upp mitt event en vecka och också korta ner det till fyra tillfällen. Så – projektet går av stapeln den 29/1 och det är en förändring jag är otroligt stolt över. Detta ger mig två veckor att finslipa konceptet och ge flera möjlighet att delta. Det är så här jag sätter mig själv up for success! 

Detta fick mig även att tänka ett varv till på vilka vanor och saker jag gör varje dag. Sover jag tillräckligt? Äter jag bra? Kopplar jag av på ett sätt som får mig att må bra? Scrollar jag mycket? 

Det är det som man väljer att göra varje dag som kommer att avgöra hur ens framtid kommer att utspela sig och därför kan små saker, små vanor som man lägger sig till med eller inte lägger sig till med påverka hur ens liv kommer att se ut. 

Vilka vanor har du som hjälper dig att ta dig närmre dina mål och drömmar?

Leave a Reply

You may also like