Att växa som ledare och person – projektuppdatering

Posted in Entreprenörskap
on 2019/01/13
Att växa som ledare och som person.

Att växa som ledare

Wow wow wow, vilken fantastiskt vecka jag har haft! I tisdags lanserade jag mitt nya projekt – att växa som ledare, en idé som har gått fram att vara en dröm och ett mål till verklighet. Nåja, helt till verklighet blir det först nästa tisdag när vi samlas för den allra första träffen. Längtar så! 

Imorgon släpps nyheten om vilka som kommer att coacha oss och jag är så stolt över skaran jag har samlat ihop. Vilka fantastiska kvinnor jag har i min närhet! Utöver det väntar sälj sälj sälj för att så många som möjligt ska få upp ögonen för projektet. Helt magiskt. Snacka om att jag själv växer som ledare genom att genomföra detta!

Två veckor gav jag mig själv för att få detta projektet att lyfta och jag är så stolt över hur långt jag har kommit under denna första veckan. Timingen i sig var väl kanske lite sådär – parallellt med projektet har jag även klippt ihop en film till psykologikursen. Puh. 

Comfort-zone

Denna kommande fokus blir det superfokus på projektet och på att sälja. Redan nu har jag lärt mig en massa nytt som jag kommer att ha stor nytta av i mitt framtida företagande och jag är så glad över att jag har gått utanför min comfort-zone samtidigt som jag gör något jag älskar. 

Nu ska jag avsluta veckan med yoga och med att skriva en veckoplanering inför kommande dagar. Stort tack för all pepp och kärlek jag har fått. Nu kör vi en vecka till och ser om vi når hela vägen fram! 

Tänk om hela mitt arbetsliv kan få se ut så här – dröm! Att få jobba med det man brinner för, på ens egna arbetstider och för att göra gott för andra som tidigt som man själv kan växa som ledare är verkligen en drömkombination.

Väx som ledare!

2 Comments

 • Therese

  Hurra – bra jobbat!

  2019/01/15 at 10:56 f m Reply
  • Ida

   Tack så mycket! 😀

   2019/01/15 at 11:05 f m Reply

  Leave a Reply

  You may also like