I am master – Bootcamp

Posted in Entreprenörskap
on 2019/01/27

Andas in. Andas ut. 

Klockan slår fredag lunch. Det är grått idag, och någonting i mig skaver. En krypande känsla av stress, av rastlöshet och kliande energi gör mig låg. Jag sitter i bilen och ylar i kapp med Håkan, i takt med regnet och är på väg mot något som kommer att påverka mig mer än vad jag där och då kan ana. 

Ett dygn senare äter jag lunch tillsammans med nio stycken främlingar som jag under de senaste 24 timmarna har provocerats av, skrattat med, lagt ut min själ framför. Främlingar blir till familj och där någonstans i m e l l a n r u m m e n hittar jag mig själv. 

Denna helgen har jag suttit med mig själv så jävla mycket. Det har gjort ont, det har gjort mig stundvis förbannad, ilsken och fått mig att vilja fly. Jag har mött min största sabotör och jag har mött mitt största jag. Jag har fångats av främlingar som med sin värme, sin äkthet och med sin kärlek har fått mig att härda ut. Att läka

Hur ofta möter du dig själv? Hur ofta drar du fram all skit som du skäms för, som du föraktar med dig själv och med andra och bara sitter med det som gör ont? Det är vad jag gjort denna helgen. Jag har mött mig själv i allt det som är jag. Fult som fint, gott som ont. Allt värt att älska. 

All förändring börjar med dig själv. <3 

Leave a Reply

You may also like