Personlig Almanacka

Posted in Entreprenörskap
on 2018/09/02

I samarbete med PersonligAlmanacka.

Hej vänner! Vilken otroligt helg jag har haft! Jag har verkligen gjort saker som jag har mått bra av och känner mig så himla återhämtad (från all ledighet, hehe) och redo för plugget imorgon. I fredags ägnade jag mig åt ärenden och yoga – klirrade kurslitteratur och andra praktiska saker. I lördags skulle jag möta upp familjen för lunch i Helsingborg, men på vägen dit blev mina planer för idag inställda och istället åkte jag hela vägen hem till Örkelljunga för en middag med släkten och en myskväll med hjärtat. Wow!

Nu sitter jag med en kopp kaffe i soffan, hemma i lägenheten. Farmor och farfar erbjöd sig snällt att skjutsa mig, min cykel (tack mamma och pappa!) och min nya kaffekokare (tack farmor och farfar!) till Lund så vi har haft en supermysig eftermiddag tillsammans. När man är på en plats i livet som inte skapar måndagsångest så är söndagar lätt mina favoritdagar.

I fredags fick jag dessutom en till anledning att ha söndag som favoritdag när denna skönheten trillade ner i brevlådan. Söndagar är som känt dagen för planering och målsättning och wow vad mycket mera inspirerande det blir när man gör det i denna skönheten. Jag är kär! Omslaget “Always be kind” är en påminnelse för mig om att vara snäll mot mig själv, och sen valde jag liggande dagsplanering med månadsöversikt över månaderna, plats för tentaplanering, mål och listor. Perfekt!

Precis vad man som nybliven student behöver! Nu ska jag dricka upp teet, ta tag i tvätt och städ innan jag läser ett kapitel inför plugget imorgon. Go go go!

Leave a Reply

You may also like