Uppnådda mål under 2018 – dessa nådde jag

Posted in Entreprenörskap
on 2018/12/30

Idag är det den 30 december och vi har endast en dag kvar av 2018. Som tidigare nämt är jag en sucker för nyår, nyårsmål och allt som nystarter innebär. Att revidera och kolla över ens uppnådda mål under 2018 är också en favoritdel av detta.

Sen två år tillbaka har jag bytt ut ordet nyårslöften mot nyårsmål och därmed sätter jag ett annat ansvar bakom ordet. Nyårslöften om att tappa kilo, sluta äta godis och träna mera har vi alla hört rabblas på nyårsnatten för att sen falla tillbaka i gamla vanor med bakispizzan och soffhänget och colaburkarna. Nej, sätt istället nyårsmål och en plan för att uppnå dem.

uppnådda mål under 2018

Uppnådda mål under 2018

Under 2018 har jag alltså: börjat laga mera mat,  övat yoga regelbundet, blivit vegetarian (detta är jag stolt över!), rest på min första ensamresa (life changing!), börjat investera i börsen, coachat på UngDrive, utökat mitt nätverk, scrollat mindre, drömt stort, spenderat tid med familjen, haft en mängd dejter med Johan, läst 24 böcker (faktiskt slutade siffran snarare på 30!) och slutligen, älskat mig själv oändligt. 

Några av målen som får följa med in i 2019 är dem som inte riktigt uppnåddes av olika anledningar. Jag föreläste 3 gånger under 2018 när mitt mål var 10 stycken. Jag åkte aldrig till Almedalen och jag höll ingen nätverksträff, släppte inga notebook och jag gästade ingen podcast. Tänk vad fantastiskt att jag har allt detta framför mig istället – när tiden är inne och möjligheten finns där!  

Årets sista dagar spenderas med min sambo i vår lägenheten, framför boksidor fyllda med inspiration och Pinterest-flödet. Innan klockan slår tolv imorgon kväll kommer jag att ha skapat 2 dream-boards, en inför 2019 och en inför de kommande 10 åren. Jag kommer att ha formulerat, visualiserat och ha en klar bild över vad jag vill uppnå under 2019. 

Detta blir det sista inlägget för i år och när vi hörs igen är det ett nytt år med tusentals nya möjligheter. Jag ser framemot att slå följe med er på resan mot våra drömmar. Gör er redo för magi! 

Leave a Reply

You may also like