Vändpunkter

Posted in Entreprenörskap
on 2018/08/23

Hej vänner!

Hur mår ni idag? Jag mår bra och har haft ett fantastiskt dygn. Igår efter gymmet kom mamma, pappa, Linus och farmor på besök i Lund och med sig hade de resten av min packning. Efter upppackning och nerpackning (UngDrive Masters väntar idag!) så åkte vi hem till Örkelljunga och sen fick jag sällskap av mitt hjärta. Som jag älskar honom. Nu sitter jag soffan hos farmor och farfar efter en mys-frukost tillsammans med dem och känner mig så fruktansvärt tacksam över livet.

Jag är tacksam över allt fint som har hänt, att jag lyckades få världens finaste lägenheten och superschyst roomie, att jag har en sån fantastiskt stöttande familj runt omkring mig. Jag är tacksam över att jag ska åka till Gnosjö idag och få chansen att ge tillbaka till ett event och en organisation som har bidragit så mycket till att jag är där jag är idag. UngDrive och UngDrive Masters har verkligen varit en sorts vändpunkt för mig som har fått mig att inse att det här med entreprenörskap verkligen är något för mig.

2016 skrev jag såhär, påväg till UngDrive Master:

Klockan är 06.58 och jag sitter på bussen påväg mot Hässleholm och påväg mot ett nytt äventyr. Håkans nya album spelar i lurarna för första gången och det är kärlek direkt. Utanför bussen lyser solen upp daggtäckta ängar och lövbeklädda träd och allt är så fint och perfekt att man vill gråta. Allt är så perfekt att jag inte kan låta bli att undra hur länge det kommer att vara så här fantastiskt? Jag blåser bort tanken och fokuserar istället på att vara här och nu, och på hur otroligt tacksam jag är över livet och över det som ligger framför mig.

Jag känner samma sak idag, pirrig inför hösten och allmänt salig över sommaren. Det är så coolt, att man kan se tillbaka över de tre senaste åren och vilka upplevelser som har format en sen dess. UF-mässan i Stockholm, UngDrive x3, Emax emax emax och förebildsprogrammet. Jag är stolt!

Nu ska jag fälla ner locket på datorn och göra mig redo för avfärd. Ännu en gång – tack livet!

Leave a Reply

You may also like