Väx som ledare!

Posted in Entreprenörskap
on 2019/01/08
Väx som ledare!
Signa upp här: 

And we are live!! Som du kan se bland flikarna högst upp på bloggen har en ny tillkommit – Grow as a leader! Detta är namnet på mitt nya projekt – ett nätverkskoncept med syfte att samla kvinnliga ledare för att gemensamt öka vår självkännedom för att på så sätt växa som ledare. 

När jag satt hos syon i sjunde klass frågade hon vad jag ville bli när jag blev stor. “Chef”, var mitt väldigt klara svar. Med åren har drömmen förändrats, nyanserats och utvecklats. Idag vet jag att jag vill arbeta med ledarskap och personlig utveckling. Ett första steg på den resan är att lansera mitt första koncept: Grow as a leader!

Med Grow as a leader vänder jag mig till kvinnor som är intresserade av ledarskap och är i början av sina karriärer. Under fem tisdagar med start den 22 januari  träffas vi för att dela erfarenheter, drömmar och visioner. Varje tisdag gästas vi av en coach som på olika sätt kommer att erbjuda oss verktyg och övningar för att öka vår självkännedom. 

Bilden av ledarskap måste förändras – och detta är mitt första bidrag till det.

Är du intresserad av att vara en del av den allra första omgången av Grow as a leader? Signa upp här eller skicka ett mail till happinessbyida@gmail.com!

Leave a Reply

You may also like