Workshop om personlig utveckling – Förebildsgalan!

Posted in Entreprenörskap
on 2019/01/31
Förebildar-konferenser 2019 - Personlig utveckling

Hej vänner! Hur mår du idag? Jag mår bra, tackar som frågar. Jag har haft en fantastisk vecka, fylld av spännande möten med inspirerande människor. Igår maxade jag dagen med naprapatbesök, fika med en otroligt klok ledare, en lunch med annan klok kvinna och så slutligen ett möte med Ungdomsrådet. Wow!

Jag har sagt det förut men jag säger det igen – att omge sig av personer som lyfter och utmanar en är A och O för att växa. Sådana människor har jag verkligen omringat mig med på sistone och idag är inget undantag. 

När klockan slog 11 så rullade jag och mamma in på stationen i Ängelholm. Jag preppade med kaffe och så bar det vidare mot Göteborg. Fasen vad jag gillar denna staden. I eftermiddag gick nämligen Förebildar-konferensen som jag tillsammans med Tilda har projektlett. Vi tog del av fantastiska storys och så höll jag i en workshop om personlig utveckling med fokus på drömmar som blev väldigt fin. Mitt favoritämne!

Om en timme kommer resten av de 150 gästerna för då är det dags för del två av eventet – själva galan! Jag ser framemot en kväll med trevlig sällskap och många nya kontakter. Så peppad!!

Leave a Reply

You may also like