Internetkärlek

Posted in GirlPower, Inspiration
on 2018/05/15

Kära internet,

Tack för att du varje dag levererar tänkvärda, inspirerande och fantastiska artiklar från Power Babes världen över.

Känner du att du behöver lite extra pepp denna tisdag? Ta det lugnt – jag har kammat igenom mina favoritbloggar efter de grymmaste inläggen åt dig och här nedan finner du sex kickass inlägg som garanterat kommer att höja din inspirationsnivå. Let’s go!

Hitta ditt sign från universum

Min spirituella förebild, Josefin Dahlberg, skrev ett inlägg om hur man hittar sitt sign från universum för ett tag sedan. Ett inlägg som jag kommer tillbaka till gång på gång. Jag tror stenhårt på sånt här (även om det låter väldigt flummigt). Mitt sign sen två månader tillbaka är elefanten och nu hittar jag elefanter på de mest otippade ställena. Coolt!

Linn Herbetssson

Alltså vilken power-woman! Hur sören kan jag har missat hennes blogg fram tills nu?? Den perfekta mixen mellan business och vardag och hennes landställe hade man inte tackat nej till i första hand. Wow wow wow!

Den kollektiva ätstörningen finns överallt

Frida skriver vansinnigt träffande om hur ätstörningar har blivit vardagsmat och på någotvis också en norm. Att en stor profil som Alexandra Pärleros skämtar om att kräkas som en skönhetsfix känns långt ifrån kul med tanke på alla de unga tjejer och killar som följer hans podd. Fy!

Så tar du reda på vad din dröm är genom att skriva berättelser

Therese Molander, en annan blogg jag precis har hittat hem till, delar med sig av ett verktyg för att förverkliga drömmar. Skrivande kan verkligen vara ett stark redskap för att visualisera och skapa sitt drömliv. Gissa vad jag ska ägna en timma åt idag? That’s right – skriva en berättelse om mitt drömdygn. Gör det du med!

Hur du fixar det mest fantastiska instagram-feedet

För en som är svag för allting som rosa och spriklat med giripower hittade jag en ny favvisblogg via, tidigare nämnda, Fridas blogg. Gal Meets Glam levererar inspirerande bilder och även en redigeringsguide. Tips som jag meddetbums kommer att anamma!

Vad har du trillat över på internet den senaste tiden som har inspirerat dig?

1 Comment

  • Therese Molander

    Åh, tack för de fina orden! <3 Fick precis upp en tracker från det här inlägget i mitt GA!

    2019/01/08 at 11:47 f m Reply
  • Leave a Reply

    You may also like