Att sätta en intention

Posted in Entreprenörskap
on 2018/09/03

Hej måndag!

Imorse när jag hade pallrat mig till yogastudion (07:00, jajamen!) för lite yinyoga började jag fundera över det här med att sätta intentioner med det man gör. Eller, den tanken började redan igår när jag innan läggning läste ett kapitel ur min bibel aka Att välja glädje av Kay Pollak.

Hur som helst, där på yogamattan under nedvarvningen inför själva passet satte jag intentionen “Se kärleken” för dagen. För mig innebär det att jag väljer att tro att alla, var och en, inklusive mig själv, alltid gör sitt bästa. Att alla handlingar som människor gör, gör dem utav omtanke och kärlek.

Tänk vilken grej! Vad finns det egentligen att irritera sig över om man går in med den inställningen? Praktiskt taget ingenting. Att sätta en intention är att programmera in hur man vill att dagen ska fortlöpa och det ger självklart inga absoluta garantier på att det kommer att bli så – men det kan hjälpa en att reflektera över sin känslor och tankar under dagen.

Det tror jag är en sak som jag vill inkludera i sakerna jag gör på morgonen – att sätta en önskning för dagen helt enkelt!

Förutom att sätta intention och gå på yoga har jag hunnit med kursen första föreläsningar, betat av kursens första läxa och ska nu ta cykeln till volleybollen innan jag har (ännu en) ledig dag imorgon. Storhandling, matlagning och fika med en barndomsvän så på schemat!

Leave a Reply

You may also like