Entreprenörskap på VentureLab Ignite

Posted in Entreprenörskap
on 2019/02/20

Att misslyckas med entreprenörskapet – eller?

Hej vänner! Nu är det länge sen vi pratade om entreprenörskap – så det tycker jag att vi ska göra idag!  

Hur mår du idag? Här har det varit ganska dött på sistone, och det är väl en följd av allt annat jag har tagit mig för. Jag saknar att hänga här, och skapa värdefullt content kring personlig utveckling och entreprenörskap. 

Senast jag skrev så pratade vi om psykiska ohälsa. Idag vill jag som sagt prata om entreprenörskap och om hur fantastiskt livet är just nu. Jag har berättat för dig om mitt projekt Grow as a leader, men jag har inte berättat hur det gick. Sanningen är att det inte lyfte, deltagarna var för få och jag fick ställa in. Detta kändes först som ett gigantiskt misslyckande, men efter att jag har marinerat det så tänkte jag annorlunda..

Entreprenörskap på venturelab!
Julafton 2017

VentureLab – programmet för entreprenörskap

Dagen efter att jag stängde ner projektet fick jag ett samtal från VentureLab, en startup inkubator för unga entreprenörer i Lund, som berättade att jag hade blivit antagen till deras program för entreprenörskap Ignite. När en annan dörr stängs, så öppnas en annan. Detta ger mig chansen att få driva mina diverse projekt med deras stöd. 

Jag får en kontorsplats, jag får en egen affärsrådgivare och jag får andra start-up kollegor att bolla idéer och tankar med. Detta är så himla värdefullt för mig och mitt egna entreprenörskap och har verkligen givit mig en push i rätt riktning. Nu jäklar kör vi!

Jag kommer att, bland annat, driva vidare Grow As A Leader, fast med en twist. Detta kommer att göra mitt koncept så gott som ensamt på marknaden. Slutprodukten kommer behöva tid att mogna och på den resan vill jag gärna involvera er. 

Hur jag tänker och hur du kan bidra kommer att klarna på vägen, men jag har något i åtanke som jag verkligen tror kan bli magiskt. Ett helt nytt verktyg för att växa som ledare! 

Så, gör er redo för content 2.0 – nu är det dags att vi tar nästa steg i vår personliga utveckling! 

Leave a Reply

You may also like