Gör din egna dreamboard inför 2019

Posted in Entreprenörskap
on 2019/01/07
Gör din egna dreamboard
En bit av min tavla för 2019 – Föreläsa, utbilda mig till coach, göra yoga och köpa lägenhet.

Efter att ha funderat och funderat i snart tre års tid har jag äntligen gjort slag i saken och skapat min alldeles egna dreamboard. Så här gör du din egna dreamboard inför det kommande året! 

Vad är en dreamboard?

En dreamboard, eller visionboard som det också kan kallas är en tavla fylld av bilder och ord som representerar saker som du vill ha i ditt liv. Vissa gör en mer generell dreamboard över livet i stort, eller så gör man som jag och skapar en för det kommande året och en för ens 10 års vision. 

Detta är ett sätt att visualisera ens drömmar och mål och därmed programmera in hjärna så att man medvetet och omedvetet börjar agera i en riktning som kommer att gynna målen. Ta ett steg närmre dina mål och skapa din egna dreamboard! 

Gör din egna visionboard
Om tio år har jag varit med i Forbes, har ett hus på Gotland och på en skidort.

Pinterest

En kär friend of mine är Pinterest. Där har jag mappar över allt från inredning till resor och till målbilder. En mapp av nyare slag är döpt till tioårsmål. Denna funkade som inspiration när jag knåpade ihop min vision för hur jag vill leva om tio år. Där ifrån plockade jag enkelt bilderna som inspirerade mig mest och laddade upp dem till Canva.com för att sedan printa ut dem. 

Gör din egna dreamboard

När bilderna var ute och tummen krampade av klippandet var det dags att organisera bilderna. Ett ark till målen för 2019 och ett ark till 10 års visionen. Därefter var det bara att arrangerar bilderna så som du tycker blir snyggaste och limma fast!

Tips: Lägg ut bilderna, ta en bild med mobilen och limma sen fast dem så kommer du ihåg hur du vill ha det.

Dreamboard
Dröm stort!

Visualisera!

Med dina två dreamboards färdiga är det nu bara att hänga upp dem någonstans där du ser dem ofta. Varför inte testa att kolla på bilderna samtidigt som du göra en Powerpose eller kanske skapa en film i ditt huvud över hur det kommer att se ut, kännas och dofta när du upplever det du drömmer om? 

Dela gärna med dig hur din dreamboard blev genom att skicka till mig på instagram: Idasvensssonn

Väx som ledare!

You may also like