Lägesrapport

Posted in Entreprenörskap
on 2018/09/06

Wow vilken vecka! tänker jag och inser att endast halva har gått. Denna veckan har verkligen varit maximerad och det känns som att jag hela tiden har befunnit mig någonstans mellan föreläsningssalarna, ett cafe och så lägenheten. Gud vad jag trivs bra med att ha allting så nära!

I tisdags träffade jag Louise, en barndomsvän från stugan, igår blev jag bjuden på lunch av Agnesa och sen fikade jag med en ny bekantskap – Sara. Vi träffades på ett event i våras och klickade så bra och nu har vi båda flyttat till Lund. Massor av tid för fikor, det vill säga! Idag har jag efter dagens föreläsning och plugg fikat med världens coolaste Clara, som driver bossbloggen.se.

Jag inser mer och mer hur otroligt viktigt det är för mitt välmående att umgås med likasinnade. Tur för mig att där finns SÅ mycket att engagera sig i Lund att jag nog kommer att hitta mitt umgänge där jag kan växa. Ska bli så spännande att se hur detta kommer att utveckla sig!

Imorgon har jag mitt första seminarie och det markerar även att jag har klarat av min första vecka på uni! Det är ett högre tempo än gymnasiet men jag tror att jag kommer att trivas med det självständiga arbetet. I helgen väntar ytterligare lite plugg och sen kommer Johan hit på lördag. Det ska bli så mysigt!

Leave a Reply

You may also like