Lärdomar 25/9 – #2

Posted in Entreprenörskap
on 2019/09/25

Dag två alltså. Jag vet fortfarande inte vart detta kommer att ta vägen. Kanske ingenstans. Vem vet. Idag blir det mer vad mina tankar snurrar kring och någon insikt som har fallit ner

Du måste våga sitta med dig själv

Jag kände jag hur mina tankar började ticka och reflektera och min direkta respons var att grabba tag i min mobil och börja scrolla i valfritt flöde. Det visar min skärmtid som ligger på strax över tre timmar idag. Det är tre timmar som jag hade kunnat lägga på läsning, tentaplugga, börja på den jäkla boken jag drömmer om att skriva, röra på mig eller lära mig något nytt. Det är ju en sjuk försvarsmekanism att hela tiden hålla sig distraherad från sig själv. Well, I guess att detta får bli en följetång, för just nu så har jag ingen glasklar lösningen på situationen. 

Jag är rädd för att be om feedback

Jag är så fruktansvärt rädd för att be om feedback. Jag vill öva men jag drar mig för det. Just nu har jag två personer in mind vars feedback jag VET skulle utveckla mig och få mig att växa. Det handlar om att hoppa och om att inte låta rädslorna styra.

Jag känner mig ganska tillfreds med tillvaron

Oftast brukar mitt känsloläge präglas av en rastlöshet och en känsla av att jag borde göra mer, uppfinna mig själv, skapa mer, prestera mer. Men inte nu. Jag känner mig i balans mellan görandet och varandet. Skolkar ibland i förmån till pasta och rödvin, yogar när jag har lust och styrs av en underliggande känsla av att jag är på så jäkla rätt väg. 

Jag brinner för personlig utveckling. Jag ska jobba med ledarskapsutveckling. Jag kommer att förändra världen. But first – sleep. Redan taggad inför första koppen kaffe <3

Leave a Reply

You may also like