Lärdomar 27-28-29/9 – #4

Posted in Entreprenörskap
on 2019/09/29

Att bli medveten som sin lärprocess och börjar söka efter insikter tror jag är det största skiftet till att bli en magnet för utveckling. Såhär kommer helgens:

Näringsjägare

När jag var yngre så kämpade jag länge med en ätstörning. Även om jag är frisk idag så kämpar jag fortfarande att få till den där gyllen balansen mellan gottesaker och näring. Efter en höst av godis till frukost och gröt till middag så är jag så trött. Jag är en högpresterare och då kan jag inte acceptera att jag inte behandlar min kropp på ett sätt som matchar det. När det gäller kosten så är näringen a och o och mina inspirationskällor på den fronten är Food Pharmacy. De förespråkar en antiinflammatorisk kost och jag är helt med på deras spår. Guldgröt och grönsaksnudlar står därmed på menyn inför kommande vecka med målet att minska inflammation och öka fokus och välmående. 

Anders Hansen

Jag blir så trött på mig själv. Inför varje träningspass, inför varje tanke om att gå och lägga mig tidigare, scrolla mindre, göra saker som jag mår bra av – så börjar jag att förhandla med mig själv. Jag kommer på tusen anledningar till att inte göra det där jag borde och det där jag mår bra av. Nu har jag varit utan rörelse i tre veckor, av ren lathet. Anders Hansen nya program på SVT och hans sommarprat i P1 har gett mig den sparken i baken som jag behöver för att komma ut och röra på mig. Med start idag så är det rörelse 3 gånger i veckan i minst 30 minuter som gäller. Där med basta. 

Yoga with Adrienne

Yoga yoga yoga. På samma spår som de två tipsen/insikterna ovanför så rör denna också saker som jag mår bra av. Rörelse. Blicka inåt. Rotera bak stela datoraxlar.  Ikväll är det jag som gör en nymåneritual och landar på mattan.

Leave a Reply

You may also like