Att uppnå mål: Portugal, Ensamresa och Surf

Posted in Entreprenörskap, Inspiration
on 2018/05/18

Glad fredag på er vänner! Jag vaknade upp så gott som frisk 05:30 imorse och var så laddad på att komma tillbaka till jobbet. De senaste dagarna har jag i princip klättrat på väggarna av rastlöshet, jag som vanligtvis brukar ha en del att göra har nu varit tvingad till vila. Dagens lärdom – för att uppnå mål behövs vila!

Att uppnå mål. Att sätta mål.

Att uppnå mål

Något gott har det däremot kommit ur vilan – jag har ÄNTLIGEN tagit mig i kragen och bokat en flygbiljett till Portugal i juli. Jag åker själv och har inte bokat någon returbiljett och jag är så galet taggad och så stolt över mig. Äntligen får jag bocka av hela tre punkter på min 100-lista. Uppleva Portugal, åka på ensamresa och lära mig att surfa. Hem planerar jag att komma någon gång i mitten på Augusti. Alltså vilket grej!

Det är med skräckblandad förtjusning jag bokade flyget. Detta är något jag har velat göra så länge men samtligt är jag rädd. När jag sen får frågan – vad är du rädd för då, Ida? – så har jag inget riktigt svar för jag vet helt enkelt inte. Jag vet inte vad jag är rädd för och då vore det himla knäppt att låta någon okänd rädd-faktor hindra mig från att göra det jag verkligen vill.

Läs mera: Att sätta 100 mål

Nervositet

I magen trängs fjärilarna med nervositeten. Jag blir pirrig av bara tanken på hur mycket jag kommer att utvecklas på så många plan. Bara att flyga själv känns stort, att sen leva där, ensam i fyra veckor kommer förmodligen att vara väldigt utmanande men det är en utmaning jag känner mig så redo för. Tänk alla människor jag kommer att möta, alla insikter som kommer att falla på plats. Personlig utveckling 2.0!

Läs mera: 100 mål – Att jobba platsoberoende

Nu: Morgondagen spenderas som funktionär för Europamatcher i volleyboll innan mitt hjärta och jag åker ut till Mellbystrand för mys och spa. Tacksamhet!

Leave a Reply

You may also like