Vecka 20

Posted in Entreprenörskap
on 2018/05/14

Veckans planer:

Hej vänner! Så var det måndag igen. Hur kände ni när gick till jobbet eller skolan imorse? Måndagsångest eller pepp inför en ny vecka? Jag har eliminerat måndagsångest från min vardag, känner jag någonsin måndagsångest så är jag påväg åt fel håll och då är det något som jag får justera. Det senaste halvåret har måndagsångesten legat på noll vilket är precis så som det ska vara och idag är inget undantag.

Min vecka kommer att gå i lugnets tecken – endaste ett möte idag och så utbildning imorgon utöver det vanliga jobbet. Skönt! Så fort min förkylning är förbi så är det jag som tar mig till utegymmet och yogastudion. Efter en period av mindre rörelse är jag så taggad på att få ta i och svettas och framförallt bygga en starkare och uthålligare kropp inför nästa volleybollsäsong i Lund. Till helgen åker jag och mitt hjärta till stugan i Mellbystrand och spenderar en söndag på spa. Som jag längtar.

Veckans insikt:

För ett par månader sen kom jag till insikten att allt jag vill skapa kan bli verklighet men det krävs att jag lägger ner tid och engagemang på det. Då började jag fundera över vad jag borde prioritera bort i min vardag, vilka uppdrag och uppgifter, vilka rutiner och ritualer som jag vill skapa för att ta mig närmre mitt mål.

När jag kommer till en insikt är det ofta som om att det liksom klickar till i min hjärna och detta klicket gör att jag stannar upp och formulerar insikten. En insikt behöver oftast ett par, tre klick för att verkligen sjuka in och ett andra klicket kom förra veckan när jag satt på en utbildning och reflekterade över vilka nätverk jag ingick i nu, vilka jag vill ingå i framtiden i och vilka som inte fyller mitt syfte just nu. Insikten ledde till att jag idag har avslutat ett styrelseuppdrag i en förening som jag har varit engagerad i det senaste året  – och det känns himla bra!

Veckans tacksamhetstanke:

Livet livet livet. Ljuset, värmen och solen förvandlar mitt humör. Allt känns lätt på något vis. Låt det bestå! Igår picknickade jag med Johan, vilken grej att vi lyckades timea varandra så bra här i livet.

Leave a Reply

You may also like