Mina dagar hos Förebildarna

Posted in Entreprenörskap, GirlPower
on 2018/08/15

Wow, vad bra jag har det i Göteborg!

Förebildarna, organisationen som höll i ledarskapsutbildningen jag var på i våras, driver projektet Förändringsagenter vilket innebär att 240 ungdomar från Göteborg har fått sommarjobba som sociala entreprenörer och driva olika projekt som ska gynna Göteborg Stad. Så coolt koncept!

Idag är det dags för wrap up och vernissage där alla ungdomar ska få ställa ut sina projekt. Nu på morgonen har jag coachat dem hur man bäst beter sig på mässa vilket var så kul. Allt i från handslag och kroppsspråk till pitch gick vi igenom.

Detta är en sån inspirerande miljö att arbeta i och jag kan riktigt se framför mig den dagen det kommer att vara MITT kontor och MITT team som sitter och jobbar med MITT företag. Ungt, snabbt och inspirerande! Här på kontoret finns dessutom en massa intressanta böcker inom personlig utveckling och coachning. Skulle vilja läsa allt men jag valde att börja med Fuck Your Fears av Johannes Hansen. Där blandar han personliga stories med reflektionsfrågor att besvara.

Mod är en muskel som växer när du utmanar din rädslor.

Sjukt bra och så inspirerande att jag har bestämt mig för att köpa en biljett till hans föreläsning i september. Jag har pratat om det tidigare, men jag tror verkligen att det allra viktigaste för att “lyckas” är att hela tiden hålla sig inspirerad. Att inte lita på att inspirationen ska komma till en, utan att hela tiden leta upp den och se till att skapa och hålla sig i rörelse trots att man inte har inspirationen just då. Inspiration och disciplin, helt enkelt.

Nu är min lunchrast slut och jag ska gå och preppa mig inför vernissagen. Efter vernissagen firar vi med AW innan jag hoppar på tåget mot Örkelljunga ikväll. TACK LIVET!

Leave a Reply

You may also like