LIVET PÅ DINA VILLKOR

Posted in Entreprenörskap, Inspiration
on 2017/11/21
När ska du inse att det får vara nog? Hur många dagar, månader, år ska du slösa på att leva någon annans liv? Spendera majoriteten av din vakna tid för att uppfylla någon annans dröm. Glöm bort dig själv i stressen och dåliga prioriteringar och framförallt glömma bort att stanna upp. Lyssna. Reflektera. Vad vill du? Vad säger din magkänsla? Är du påväg åt rätt håll?

Mitt namn är Ida Schultz och idag vänder jag blad. Idag börjar min resa mot välmående och entreprenörskap och jag vill bjuda in dig till att vara med på detta äventyret. Du kommer att få uppleva mina toppar och dalar, mina framgångar och misslyckande och mitt i röran och kaoset som utgör detta fantastiska fenomen som kallas för livet hoppas jag att du ska få med dig inspiration, stryka och verktyg för att du ska göra samma sak – våga leva livet på dina villkor.

Mitt namn är Ida Schultz. Jag är nitton år gammal och jag brinner för personlig utveckling, entreprenörskap och feminism. Nu skapar vi historia – nu börjar vi skapa livet på våra egna villkor.

With love,

Ida

Leave a Reply

You may also like