Nya rutiner

Posted in Inspiration
on 2018/08/19

..också var det söndag igen! 

Mina veckor har ett så himla skönt tempo, det känns som att jag hinner med så mycket. Som jag skrev senaste var mina planer för helgen att åka till Lund för att börja bo in mig men den planen gick i kras när jag insåg att jag inte hade någon nyckel, expeditionen var stängd och min roomie är i Finland. Well. Så här i efterhand ser jag att detta var för det bästa, för under helgen som har gått har jag istället hunnit med en tur till IKEA (!!!), sorterat kläder som ska säljas och börjat packa.

Det projektet kommer att fortsätta idag då jag imorgon (fingers crossed nu) ska ner till Lund med ett första flyttlass. Nu är det ju inte megamycket saker som ska flyttas, men det ska ändå göras. Det kommer att bli så fint! I Lund stannar jag till på onsdag och sen på torsdag bär det vidare till Gnosjö och UngDrive Masters. Såhär 3 år efter mitt deltagande ser jag att var ett event som verkligen har format och bidragit till den jag är idag. Därför känns det fint att ge tillbaka genom att vara en del av crewet.

Man brukar prata om hösten som värsta stora nystarten men i år känner jag inget behov av en nystart. Visst – att flytta hemifrån och börja plugga är en stor förändring, men jag känner att jag är på rätt väg i livet, att jag har momentum och att jag gör rätt saker redan nu. Nu gäller det bara att fortsätta och addera bra saker till min vardag – så som mera läsning, yoga, rörelse, företagande och kompishäng. Saker som får mig att må bra helt enkelt!

Ah jag är så förväntansfull! Jag tror att det är det som kommer att bli ledorden i höst – att fokusera på att göra bra saker för mig själv. Nu ska jag hälla upp dagens första kopp kaffe och fortsätta med projekt packning. Let’s go!

Vilka rutiner vill du addera till din vardag för att må ännu bättre i höst?

1 Comment

  • Kerstin svensson

    Låter som fina planer för dig! All lycka med allt från oss!?

    2018/08/19 at 12:31 e m Reply
  • Leave a Reply

    You may also like