Starta ett nytt kapitel – att köra utan att veta

Posted in Inspiration
on 2017/07/20
Att starta ett nytt kapitel

Om ni bara visste vilka fjärilar som fladdrar i min mage just nu.
Om ni bara visste känslan när jag nu sitter och formulerar orden som ska starta ett nytt kapitel, bli till ett alldeles första inlägg. Det första inlägget på min alldeles egna hemsida, som kommer att bli starten på något stort. 

Wow.

Hej förresten!

Mitt namn är Ida och jag är personen bakom hemsidan Ida Schultz. Egentligen heter jag Ida Svensson men jag valde att döpa hemsidan efter min gammelfarmor, Elsie Schultz – en fantastisk förebild som har varit med under en stor del av min uppväxt. Nog om det.

Att starta ett nytt kapitel är aldrig lätt, men detta är mitt försök. Ett försök som kommer att präglas av trial and error, och som förhoppningsvis kommer att inspirera dig till att göra detsamma.

Jag har skapat denna hemsidan för att jag vill inspirera och ge dig verktyg och perspektiv på ämnen som rör entreprenörskap, feminism, personlig utveckling, ledarskap and you name it. Allt som en Boss Babe kan ha nytta av.

Oavsett vad du drömmer om, oavsett hur din vardag ser ut idag så vill jag hjälpa dig att våga leva lite mer på det sätter som du vill.

Jag vill inspirera dig till att våga uppfylla dina drömmar och mål och till att leva livet på dina villkor. Livet är fantastiskt – och tillsammans hjälper vi varandra att få ut som mycket som möjligt av det. En sak är säker på denna resa som heter livet – tiden kommer att passera oavsett om du väljer att utnyttja den eller inte. 

Vad säger du? Är du redo? Redo att inspireras? Redo att maximera livet? You better be. Idag är första dagen av resten av ditt liv och första dagen strävandes mot din drömmar. Hoppa på – så slår vi följe. Nu kör vi! 

Att starta ett nytt kapitel

Leave a Reply

You may also like